lage verzendkosten

Verzenden en retourneren

Nadat het geld bij Verjager.nl op de rekening staat, wordt het pakketje binnen twee werkdagen (48 uur) bij Post.nl of UPS ter bezorging aangeboden. Mocht het langer duren dan twee werkdagen dan stellen wij je daarvan op de hoogte en heb je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Wij maken het bedrag dan binnen dertig dagen weer naar jou over.

Post.nl /UPS bezorgt over het algemeen de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is. Bij ‘niet thuis’ wordt het pakketje op een later tijdstip of bij de buren nogmaals aangeboden. Kan de bezorging dan nog niet plaatsvinden dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over de vestiging waar het pakketje gedurende een periode afgehaald kan worden. Voor het niet tijdig bezorgen door Post of UPS, kan Verjager.nl niet aansprakelijk worden gesteld.

De verzendbijdrage voor het pakketje wordt bij het afrekenen op de site van Verjager.nl aangegeven. Voor overige landen neem dan s.v.p. contact op via de mail info@verjager.nl

Verjager.nl kan ook pakketjes naar het buitenland versturen. Neem voor de tarieven die hierbij gelden contact met ons op, want dit kan erg variëren.

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over je aankopen bij Verjager.nl . Echter, de situatie kan zich voordoen dat je een artikel wilt retourneren. Dit is niet mogelijk als het gaat om een artikel uit de aanbieding. De artikelen die geprijsd zijn als onze prijs kunnen wel geretourneerd worden!

Als je een artikel wilt retourneren dient dit kenbaar gemaakt te worden, binnen 14 dagen na ontvangst, aan Verjager.nl, info@verjager.nl . Verjager.nl zal dan een retour nummer geven. Het pakketje wordt enkel door Verjager.nl geaccepteerd als het voorzien is van het door Verjager.nl afgegeven retour nummer. Tevens dient het artikel ongebruikt te zijn en wordt het alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd is. Je mag de artikelen dus best uit de doos halen om te kijken of het is wat je dacht, maar niet ontdoen van de beschermende delen en kaartjes indien je het terug wilt sturen.

Download hier het retourformulier welke je dient mee te sturen met de retourzending.

De klant ontvangt  het aankoopbedrag geheel retour.

Het pakketje kan alleen na overleg gestuurd worden naar het volgende adres:

Verjager.nl
Zeeweegbree 15-8
8472 BD Wolvega

info@verjager.nl

Mochten er zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden, Verjager.nl zal je hiervan op de hoogte houden.

Sluit Menu
×

Winkelmand